MAX Premium Burgers otworzył swoją pierwszą restaurację w stolicy Warmii i Mazur. W najbliższych planach jest uruchomienie lokalu w Łodzi.
– Właśnie świętujemy otwarcie pierwszej restauracji w województwie warmińsko-mazurskim. Niezwykle cieszymy się z tego, że w nasze burgery dotarły aż tutaj. Mamy nadzieję, że nowa restauracja będzie każdego dnia wypełniała się gośćmi tak jak miało to miejsce dzisiaj. Dziękujemy za obecność i za to, że usłyszeliśmy tak wiele pozytywnych opinii o naszym menu – mówi Jerzy Jakubiak, Head of Development MAX w Polsce.
Dla gości i dla planety
MAX Premium Burgers tworząc swoje menu dba nie tylko o najlepsze składniki i smak burgerów, ale także o naszą planetę. Sieć jako pierwsza wprowadziła do swojego menu oznaczenia emisyjności, dzięki czemu wiemy jaki wpływ na środowisko ma zjedzony przez nas posiłek.
– Chcemy, aby nasi goście byli świadomi tego jak to co jemy wpływa na nasz klimat. Od początku działalności MAX stawiamy na zrównoważony rozwój, dlatego na każde wyprodukowanie 100% dwutlenku węgla, absorbujemy go 110%! Dzięki temu jesteśmy pozytywni dla klimatu, a to dla nas kluczowy aspekt – mówi Jerzy Jakubiak, Head of Development MAX Premium Burgers.
Restauracja przy al. Sikorskiego 2G to 1. lokal w województwie warmińsko-mazurskim i 23. w całej Polsce. Restauracja oferuje 69 miejsc siedzących wewnątrz lokalu, 57 miejsc na patio i 17 miejsc parkingowych. MAX w Olsztynie jest otwarty codziennie od 6 do 24.
Kolejna lokalizacja – Łódź
Pierwsza w województwie łódzkim restauracja MAX Premium Burgers już 18 kwietnia powita swoich gości. MAX Premium Burgers w Łodzi będzie 24. restauracją tej sieci w Polsce, ale pierwszą w mieście. Dogodna lokalizacja przy al. Śmigłego-Rydza 21 zapewnia łatwy dojazd do restauracji zarówno samochodem, jak i komunikacją miejską. W bezpośrednim sąsiedztwie swoje siedziby ma wiele firm i sklepów, nieco dalej jest dużo nowoczesnych biurowców.
– Wybraliśmy Łódź na naszą kolejną lokalizację w Polsce, ponieważ to jedno z pięciu największych miast w kraju. Jego centralne położenie i duży ruch tranzytowy związany z bliskością skrzyżowania transeuropejskich autostrad A1 i A2 w połączeniu z tym, że goście od dawna czekali na nas w Łodzi, to coś, co na pewno stworzy świetną kombinację. Cieszymy się z otwarcia nowej restauracji i liczymy na to, że w Łodzi zostaniemy przyjęci z taką samą otwartością, jak w innych miastach – mówi Jerzy Jakubiak.