Nastrojowe drewno, szlachetna ceramika, nowoczesny kamień, transparentne szkło, charakterystyczna metaloplastyka – a wewnątrz pachnące, chrupiące i smaczne wypieki: croissanty, kanapki, drożdżówki, a także zapach doskonałej kawy – tak prezentuje się pierwsza wyspa Gorąco Polecam. Smaki z Piekarni w Galerii Dominikańskiej we Wrocławiu. Wszystko zostało zaprojektowane tak, by Klientki i Klienci wygodnie i szybko mogli dokonywać zakupów (w trendzie kup i weź).
– Jesteśmy blisko naszych Klientek i Klientów. Uważnie słuchamy: co lubią i czego im brakuje. Realizacja konceptu wyspy to bezpośrednia odpowiedź na ich oczekiwania i zapotrzebowanie, by kontakt z naszą marką, a także same zakupy, były przyjemne, wygodne i na wyciągnięcie ręki – mówi Bartłomiej Rychcik, CEO EEnata Bread.
Kolejne wyspy w obiektach handlowych
Koncept wyróżnia się miedzy innymi łatwą i elastyczną multiplikacją, nowoczesną i komfortową architekturą, spójnym i efektywnym merchandisingiem, perfekcyjnym rozumieniem potrzeb klientów, wzbogaceniem i ożywieniem ciągów komunikacyjnych, świeżymi produktami przygotowywanymi na miejscu.
Grupa Enata Bread prowadzi rozmowy dotyczące realizacji kolejnych wysp w różnych lokalizacjach.
Enata Bread to dynamicznie rozwijająca się grupa marek z branży piekarniczo-cukierniczej: Gorąco Polecam. Smaki z Piekarni (w Warszawie, Krakowie, Wrocławiu, Poznaniu, Gdańsku, Gdyni, Katowicach, Łodzi, Łomiankach) i Bakery (Wilanów, Browary Warszawskie, Elektrownia Powiśle). Grupa wyróżnia się doskonałym zarządzaniem, wysoką jakością produktów i usług, a także tworzeniem konceptów – lokali gastronomicznych, które zmieniają oblicza miast i miejsc kreując niepowtarzalną i przyjazną atmosferę.