Od sierpnia w restauracjach Pizza Hut w Warszawie i we Wrocławiu działają stacje ,,Fabryka Lodów’’, czyli innowacyjny koncept, w którym klienci samodzielnie mogą stworzyć swój deser lodowy.
Idei samoobsługowej stacji pozwalającej skomponować swój idealny zestaw nie trzeba przedstawiać fanom restauracji Pizza Hut pamiętającym legendarny bar sałatkowy. Ten innowacyjny pomysł szybko stał się jednym z ulubionych elementów wizyt klientów w restauracjach sieci i to nie tylko miłośników sałatek. Tego lata Pizza Hut ruszyła z kolejnym niesztampowym pomysłem – tym razem „Fabryką Lodów”! Proces tworzenia własnego deseru lodowego pozwoli samodzielnie wybrać wielkość porcji zakręconych lodów i rozmaitych dodatków. Dzięki Pizza Hut, klienci restauracji będą mogli dać się ponieść lodowemu szaleństwu, z nieograniczoną ilością posypek i sosu na ich idealnym deserze.
Fabryka Lodów Pizza Hut
Koncept samoobsługi w zakresie zimnych deserów pojawiał się już na rynku, ale po raz pierwszy w Polsce będą z niego mogli skorzystać klienci znanej sieciowej restauracji. Każdy klient Pizza Hut, który poczuje chęć ochłodzenia i popuszczenia wodzy fantazji, będzie mógł stworzyć swój własny deser na podstawie kręconych lodów śmietanowych.
,,Fabryka” w Warszawie oferuje możliwość skomponowania swojego własnego deseru w dowolny sposób, z taką ilością lodów i dodatków, jaką tylko sobie wymarzymy. We Wrocławiu dodatkowo, jeśli po zjedzeniu naszego idealnego deseru mamy ochotę na więcej, w ramach tej samej opłaty możemy do woli sobie dokładać i dokładać i dokładać…
Stacje ,,Fabryka Lodów’’, działają w warszawskiej restauracji Pizza Hut w CH M1 Marki na ul. Piłsudskiego 1 oraz na wrocławskim Rynku.